Noi, femeile Șezătoarea Urban MindCocktail

Patru ani de vis! Va mai fi odată ca niciodată…

on
februarie 1, 2023

21 ianuarie 2023.

O sâmbătă liniștită, cu parfum rece și revigorant de iarnă. Fete frumoase și zglobii, cu vârste de la cele mai fragede până la cele mai „coapte”-n pântecul vieții pornesc la drum de la Craiova. Veselia este la ea acasă, la gândul că ne revedem, iar nerăbdarea de a ne sărbători în sânul egregorului cu nume de răsfăț tradițional și modernist, Șezătoarea „Urban MindCocktail”, ne-aduce zâmbete pe față. Aerul rece-al dimineții ne mângâie obrajii și ne trezește inimile sub lumina soarelui care ne scaldă prin parbriz, dinspre răsărit.
21 ianuarie, sâmbătă! Joacă, activități, pictură intuitivă, râsete, conștientizări, glume, voie-bună, îmbrățișări. Și iar îmbrățișări. Îmbrățișări fizice, pline de căldură sufletească, de la inimă la suflet și de la suflet la inimă. Îmbrățișări ale propriilor părți pe care le mai descoperim în noi. Este o zi aniversară, în care privirea-mi savurează fiecare moment, cu recunoștință și bucurie, ale căror trăiri profunde nu le pot descrie-n cuvinte. Privesc fetele cu drag. Admir căldura din ochii lor. Le aplaud vulnerabilitatea, în care stă puterea noastră și curajul își arată fața cu duioșie. Le-mbrățișez blândețea, feminitatea și curajul. Oh, da, curajul! Atât de mult curaj! Mi-ar plăcea să ne privim prin ochii celor care văd în noi atâta frumusețe, atâta har! Trăiesc un prezent atemporal. Proiectul meu se desfășoară-n fața mea. Sunt în mijlocul lui. Și în mijlocul lor, al acestor fete atât de frumoase! Ne suntem într-un împreună care trece dincolo de noțiunile raționale ale timpului și spațiului. Câtă energie susținătoare, câtă încredere am construit împreună și continuăm să construim! Și ne sărbătorim împreună!
La mulți ani, draga mea Șezătoare „Urban MindCocktail”! Te iubesc! Iar în acest „Te iubesc!” includ toți cei 4 ani pe care tocmai i-ai împlinit, includ toate fricile mele pe care le-am avut și le am și pe care le-am depășit și le depășesc, includ toate fetele care au participat în și din atâtea orașe din țară și chiar și din afara ei, includ toți anii aceștia în care te-am crescut, includ toate trăirile noastre, ale tuturor, și toate râsetele și lacrimile, includ toți oamenii care m-au ajutat și susținut la împlinirea lui, care au crezut și cred în mine și-n el! Un „Te iubesc!” infinit și atemporal și el!

 

 

Un loc ce tocmai s-a reinvetat, cu un ambient și mai primitor, și mai plin de căldură, care te poartă-ntr-o lume a unei liniști desprinsă parcă din alte timpuri, într-un orășel pur românesc. Locul perfect unde să (ne) sărbătorim! Și m-am simțit răsfățată la rândul meu, pentru că Roxana ne-a pregătit o tartă raw-vegană delicioasă, special pentru noi! ❤

Mă simt răsfățată-n ultima vreme! Pentru că, ușor-ușor, am învățat în timp să și primesc! Pentru că am învățat că merit!

Tu ai făcut pace cu tine? Ți-ai dat seama, până-n adâncul firii tale, până-n cel mai ascuns colțișor și până la cel mai mic por al ființei tale că meriți tot ce este mai bun și mai frumos? Ți-ai asumat că meriți să fii respectată, iubită, îmbrățișată, înțeleasă, susținută?

Eu îți sunt alături! Totul este să vrei și tu să-ți descoperi forța ta interioară! O putem face împreună, la Șezătoarea „Urban MindCocktail” atât de frumos, blând, jucăuș și drăgăstos!
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ELVIRA TANASESCU
CRAIOVA

Eu sunt… eu. O ființă umană. O femeie din milioanele și milioanele de femei. Poate ai trecut pe lângă mine pe stradă. Poate m-ai făcut să plâng. Poate m-ai făcut să râd. Poate te-am lovit cu cotul din greșeală și nu am apucat să îmi cer scuze.

%d blogeri au apreciat: