Șezătoarea Urban MindCocktail

Iubita noastră șezătoare ne scoate la plimbare

on
septembrie 28, 2022

Forța lui „împreună”

Ce poate fi, oare, mai frumos, mai constructiv, mai benefic la scară mai mare decât un grup de femei care creează conexiuni profunde, devenind o comunitate mereu în creștere, fiecare la rândul ei impactând mai departe familia și comunitatea din care face parte?

Ce poate fi mai frumos decât o femeie trezită, care își descoperă și manifestă potențialul cu care a fost înzestrată?

Ce poate fi mai vindecător și mai înălțător decât exprimarea compasiunii și a iubirii necondiționate care i-au fost dăruite femeii, însă le-a ținut „încuiate” într-un cufăr ascuns în inima ferecată sub răni emoționale adânci?

Ce poate fi mai frumos și mai eliberator decât descoperirea și manifestarea, cu încredere și credință, a autenticității fiecăreia?

Asta facem și asta învățăm să obținem la Șezătoarea „Urban MindCocktail”, proiectul meu, creat din inimă, pentru, cu și despre femei.

Cine sunt eu?

Într-o lume în care mulți caută încă în afara lor ceea ce, de fapt, există în interiorul lor, într-o lume focusată pe succese financiare și educaționale, voi începe prin a-ți spune cine/ce nu sunt eu în cadrul acestor workshopuri.

Nu sunt vindecător.

Nu sunt terapeut. De niciun fel.

Nu sunt ghid.

Nu sunt guru.

Nu sunt mentor.

Nu sunt maestru.

Nu sunt profesor.

Însă, sunt facilitator. Cei trei ani de cursuri intense de NLP Practitioner, Master și Trainer, precum și cursul de consilier de dezvoltare personală m-au ajutat să învăț să lucrez cu mine, cu tine, cu voi și cu noi împreună. Însă, înainte de toate, sunt o ființă umană cu imperfecțiuni șlefuite-n timp în talente și haruri sau măcar doar îmbrățișate și integrate, femeie cu trăiri și experiențe intense, cu căderi și ridicări! Tot ca tine!

Ce fac eu în cadrul workshopului?

Eu vin cu tehnici și activități la șezătoare, ceea ce implică ore de studiu, documentare și reorganizare sau adaptare a anumitor exerciții și tehnici. Îți ofer un spațiu de siguranță, susținere și încredere în care tu să ai libertatea de a descoperi ceea ce rezonează cu tine. Este un spațiu în care împărtășim trăiri, emoții, experiențe și conștientizări, unde un întreg grup te susține cu multă compasiune. Te ascult și te îndrum, cu întrebări pliate pe situația ta, cu compasiune, răbdare, non-judecată și înțelegere spre a-ți găsi TU răspunsurile de care ai nevoie în acel moment, să ai TU conștientizările și aha-urile tale, care să-ți fie de un real și concret ajutor în procesul tău de vindecare a rănilor emoționale și de transformare în ritmul tău.

Îți sunt alături și când plângi și simți că nu mai poți, îți sunt alături și când râzi cu bucurie! De ce? Pentru că, prin ceea ce facem noi la „Șezătoarea Urban MindCocktail”, îmi doresc tare mult ca tu să-ți iei puterea înapoi, doar în tine există răspunsurile care ți se potrivesc ȚIE. Căutăm cu disperare, uneori bulversate, răspunsuri în afara noastră, punând atâtea persoane pe un piedestal și pe noi înșine în inferioritate,  când, de fapt, înțelepciunea există deja în noi. Din lipsă de încredere, din cauza fricilor, o negăm, sub o eronată modestie, pentru că am fost obișnuite să credem, de fapt, că nu merităm. Am fost învățate să stăm la locul nostru, cu capul plecat!

Învață să fii TU!

Însă, a venit vremea să-ți descoperi feminitatea, talentele și harurile, creativitatea, să-ți readuci la viață vechi pasiuni și visuri! A venit vremea să fii TU! Iar empatia și senzitivitatea sunt câteva dintre acele abilități ale mele care vin în ajutorul meu și al tău, pentru a-ți fi alături, ca tu să-ți croiești calea către intuiția ta, către autenticitatea ta, către visurile și talentele tale care te fac unică! Da, inclusiv pe tine, cea care-ți spui că nu te pricepi la nimic anume și nu ai talent! Pășește în lumină, fă-te auzită, pășește ferm, pentru a fi urmată ca exemplu!

Când sunt întrebată ce facem noi acolo și sunt rugată să descriu acest workshop, nici după aproape patru ani simt că nu pot să-l descriu pe deplin și îți spun doar atât: „Vino să trăiești tu singură experiența de acolo!” De ce? Pentru că fiecare șezătoare este altfel, fiecare femeie are aha-uri personale, niciun feedback la exerciții nu seamănă cu altul. Pot să și repet unele activități după o anumită perioadă de timp, nu vor fi la fel, pentru că percepția s-a schimbat între timp, energia grupului e alta, aha-urile sunt altele etc. Personal, ca facilitator, pun foarte mare accent pe feeback-ul de la exerciții, deoarece acela este momentul de învățare, de auto-evaluare, de conștientizare, momentul care aduce schimbarea palpabilă în viața fiecăreia.

Acest proiect deja s-a plimbat prin câteva locuri, cum ar fi Arad sau Bălcești și, bineînțeles Craiova în diverse locații. Acum își întinde aripile către o nouă „aventură”, și anume să ne scoată la plimbare un întreg weekend, la Serenity Retreats, în com. Măciuca.

A noastră iubită Șezătoare
Ne scoate la plimbare,
Într-un loc liniștit, în a naturii intimitate
Însă reține, locurile sunt limitate!

Early bird!

Draga mea femeie, înscrie-te până sâmbătă, 1 octombrie (inclusiv) și beneficiază de reducere pentru acest workshop! Facem o ieșire de vineri, 14 octombrie, până duminică, 16 octombrie, într-un loc ce se contopește foarte bine cu natura, cu magia potențialului divin interior și cu tot Universul, prin simplitatea sa profundă! Pentru detalii și înscriere, apasă aici sau urmărește pagina de Facebook MindCocktail by Elvira Tanasescu.

Activitățile pe care le vom desfășura vor fi diverse, printre care:
– activități artistice și creative, care ne ajută să ne vindecăm și manifestăm feminitatea
– activități de interiorizare și conectare profundă, atât cu spațiul sacru interior, cât și cel al mediului care ne înconjoară
– activități care ne ajută să ne descoperim blocajele (care nu sunt altceva decât frici care au devenit o normalitate pentru noi), convingeri limitative, care sunt programe bine instalate în structura profundă a subconștientului nostru
– activități senzoriale și de recunoaștere a emoțiilor
– alte activități surpriză

– foc de tabără

Toate acestea le vom face la Serenity Experential Camping (lângă Măciuca), un loc magic, desprins parcă din povești cu elfi și zâne, accesibil dacă locuiești într-unul dintre județele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea sau Argeș…. Sau, de fapt, dacă ești dornică de o experiență inedită și să-ți acorzi un weekend de „me time” alături de fete faine, poți fi din oricare colț al țării.

De asemenea, avem posibilitatea să stăm în aer liber, sub infinita boltă a cerului cristalin și tălpile bine ancorate în iarba pământului ancestral sau în foișor sau, dacă vremea decide să ne purifice cu apa-i liberatoare, putem să servim masa sau să ne ferim de ploaie în hambarul frumos aranjat într-un ambient ce te duce cu gândul la acasă, prevăzut cu canapele, masă și scaune, bucătărie și baie.

Mulțumesc, draga mea Roxana, pentru pozele minunate! ❤️

 

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ELVIRA TANASESCU
CRAIOVA

Eu sunt… eu. O ființă umană. O femeie din milioanele și milioanele de femei. Poate ai trecut pe lângă mine pe stradă. Poate m-ai făcut să plâng. Poate m-ai făcut să râd. Poate te-am lovit cu cotul din greșeală și nu am apucat să îmi cer scuze.

%d blogeri au apreciat: